De mobiliteitsscan

27 oktober, 2018 Vragenlijsten

De mobiliteitsscan

Sollicity configureert samen met de opdrachtgever een vragenlijst gericht op personele mobiliteit. Met als doel het bevorderen van duurzame inzetbaarheid op basis van diensten en interventies die de organisatie ter beschikking stelt. Sollicity vult dit aanbod doorgaans aan om een nieuwe impuls te geven met bijvoorbeeld online trainingen en e-coaching door aansluiting op onze arbeidsmarkt infrastructuur.

Resultaat

De basis van de vragenlijst is samengesteld door de beste loopbaanwetenschappers in Nederland (dr. Beate van der Heijden, dr. Jos Akkermans, Blik op Werk, e.a.) De scan helpt medewerkers aan inzicht in het aanbod en stimuleert direct tot het ondernemen acties. Het resultaat van de scan is altijd op maat op basis van diens antwoorden en krijgt direct gedragstips en suggesties voor tests, oefeningen, vacatures, bijeenkomsten, trainingen en (e-)coaching.

Wij garanderen anonimiteit.

We vragen aan de medewerkers toestemming om de antwoorden anoniem met ons te delen zodat wij de organisatie advies kunnen geven hoe er beleid gemaakt kan worden om personele mobiliteit en wendbaarheid van medewerkers te verbeteren.

Tip!

De loopbaanvraag die volgt uit het invullen van de scan wordt ondersteund door het online cliënt begeleidingssysteem JobXS.

Voordelen

  • Bevordert personele mobiliteit
  • Ontsluit passende acties gericht op de behoefte van de afnemer
  • Geef een nieuwe impuls aan duurzame inzetbaarheid
  • Anoniem
Meer weten?

Wil je meer weten over de Mobiliteitsscan of een van de andere diensten? Neem dan contact op.

FACTS

Levertijd
Op aanvraag
Categorie
Vragenlijsten
Gebruikers
241
TAGS
Mobiliteit, Duurzame inzetbaarheid, E-Learning, Interventies

Volg Sollicity!