Employability portaal

22 oktober, 2018 Portalen

Employability portaal

Verbinden van organisatiedoelen en belangen medewerkers

Een employability portaal stimuleert medewerkers om te komen tot duurzame persoonlijke groei en ontwikkeling. Het portaal faciliteert vragen rondom “wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kom ik daar?” Onze sites zijn opgebouwd uit relevante loopbaanvragen en thema’s. Het proces van zelfreflectie en -ontwikkeling wordt ondersteund door tests, loopbaanopdrachten, vragenlijsten en e-learning modules. Dit leidt tot mensen die vanuit hun kracht het verschil maken in het verwezenlijken van persoonlijke- en organisatiedoelen.

Open platform

De oplossingen van Sollicity zijn gebouwd op een robuust technisch fundament vanuit kennis van het loopbaanvak en is uniek in zijn soort. Mede omdat het open platform is waar ook andere leveranciers worden toegelaten. Hierdoor is de gebruikerstevredenheid en het terugkerend gebruik veel hoger dan wanneer er altijd dezelfde content wordt aangeboden.

Voordelen

  • Vergroot het inzicht in talent.
  • Stimuleert en vergroot zelfredzaamheid.
  • Bevordert mobiliteit.
  • Creëert duurzame inzetbaarheid.
  • Ontsluit belangrijke (management)informatie.
  • Biedt leidinggevenden optimale begeleidingsmogelijkheden.
Meer weten?

Wil je meer weten over het Employability portaal of een van de andere diensten? Neem dan contact op.

FACTS

Levertijd
1 – 2 weken
Categorie
Portalen
Gebruikers
153.520
TAGS
duurzame inzetbaarheid, Loopbaancentrum, HR plein, persoonlijke ontwikkeling, arbeidsmarkt, e-coaching, tests, instrumenten, e-Learning

Volg Sollicity!