JobXS professional coaching

22 oktober, 2018 Vacatures Volgsystemen

JobXS, professional coaching

JobXS is het portaal voor professionele coaching van cliënten en creëren van duurzame inzetbaarheid. Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, outplacement, re-integratie, personele mobiliteit of coaching.
De HR-managers, (loopbaan)adviseurs en coaches zetten JobXS in voor de begeleiding van hun kandidaten.

Alle vacatures

In een online omgeving heeft de kandidaat (en coach) inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord en beroepentabel.
Bovendien signaleert de kandidaat de vacatures die open staan bij contacten uit het eigen LinkedIn-account, waarmee baankansen uit het eigen netwerk direct zichtbaar zijn.

Coachtools

JobXS biedt via de tools store toegang tot een breed scala aan online tests, oefeningen en vaardigheidstrainingen die de kandidaat helpen bij het (her)definiëren en ontwikkelen van persoonlijke doelen en carrièrewensen.

E-coaching

Het E-coachingtraject wordt doorgaans aangevuld met one-on-one sessies. JobXS biedt de faciliteiten voor hybride/blended coaching. De verdiepingsslag die volgt met coaching zorgt voor een gerichter traject en voor kandidaat en coach een verhoogde tevredenheid.

Voor de Belgische markt voorziet JobXS in werving en afhandeling van loopbaancheques. Welke job past bij mij is hier een voorbeeld van.

Voordelen

  • Alle en ontdubbelde vacatures van NL.
  • Toenemend aanbod van coachtools.
  • Cliënt begeleiding volledig GDPR proof.
  • E-coaching.
  • Geïntegreerd met Re-Base hét cliëntvolgsysteem voor de re-integratiebranche.
Meer weten?

Wil je meer weten over JobXS of een van de andere diensten? Neem dan contact op.

FACTS

Levertijd
1 dag
Categorie
Vacatures
Gebruikers
12.134
TAGS
cliëntbegeleiding, vacatures, e-coaching, coachtools, gdpr proof, arbeidsmarkt, loopbaancoaching

Volg Sollicity!