Scan jezelf!

22 oktober, 2018 Vragenlijsten

Scan jezelf!

Scan jezelf! geeft unieke informatie over vitaliteit, vaardigheid en wendbaarheid. Op basis van de vragen die de afnemer beantwoordt, volgt een persoonlijke rapportage hoe er wordt gescoord op vitaliteit, vaardigheid en wendbaarheid.

Daarnaast krijgt de medewerker een advies op maat en kan direct aan de slag over hoe diens score te verbeteren. De medewerker krijgt gedragstips en suggesties voor tests, oefeningen, instrumenten en interventies. Bijvoorbeeld door hulp bij het stoppen met roken, het volgen van een online training of begeleiding door een (online) coach. Zo neemt de medewerker direct zelf regie op zijn inzetbaarheid. Vaak kiezen onze opdrachtgevers ervoor om ook hun eigen aanbod aan mogelijkheden aan te bieden zoals bijvoorbeeld loopbaancoaching, testinstrumenten en (netwerk)bijeenkomsten.

Wij garanderen anonimiteit.

We vragen aan de medewerkers toestemming om de antwoorden anoniem met ons te delen zodat wij de organisatie advies kunnen geven hoe er beleid gemaakt kan worden om vitaliteit, vaardigheid en wendbaarheid van medewerkers te verbeteren.

Science based.

De vragenlijst is samengesteld door de beste loopbaanwetenschappers en instituten van Nederland (dr. Beate van der Heijden, dr. Jos Akkermans, Blik op Werk, e.a.) De resultaten van de vragenlijst dragen geanonimiseerd verder bij aan de verdere validatie en ontwikkeling.

Voordelen

  • Bevorder vitaliteit, vaardigheid en wendbaarheid
  • Ontsluit passende acties gericht op de behoefte van de afnemer
  • Anoniem
  • Wetenschappelijk onderzochte vragenlijst
Meer weten?

Wil je meer weten over Scan jezelf! of een van de andere diensten? Neem dan contact op.

FACTS

Levertijd
Op aanvraag
Categorie
Vragenlijsten
Gebruikers
12312
TAGS
Vitaliteit, Duurzame inzetbaarheid, Science feedbackloop, Hoogleraar, E-Learning, Rapport, Interventies

Volg Sollicity!