Wendbaar werken opdrachten portaal

29 oktober, 2018 Portalen Volgsystemen

Wendbaar werken opdrachten portaal

Organisaties staan voor de uitdaging beter en sneller in te spelen op de dynamiek van hun omgeving, technologische ontwikkelingen en de trends in de samenleving.
Om strategisch wendbaarder te worden moet geïnvesteerd worden in het vermogen om de koers snel en effectief te veranderen. Dit vraagt om andere vormen van leiderschap in de organisatie, een hoge mate van autonomie en resultaat verantwoordelijkheid en nieuwe manieren om de kracht van alle medewerkers optimaal te benutten.

De kern van wendbaar werken bestaat uit vijf bestanddelen

 1. Resultaatgericht & transparant werkaanbod
 2. Talent- & ambitiegericht werken
 3. Zelforganisatie en- sturing
 4. Sturen op output/outcome & zelfreflectie
 5. Focus op duurzame inzetbaarheid

Besparen op inhuur

Door het werkaanbod transparant te maken en te delen krijgen de medewerkers van een organisatie, of in samenwerkingsverband, als eerste de gelegenheid om de opdracht te vervullen. Zo blijven de eigen medewerkers gemotiveerd en betrokken bij het verwezenlijken van de organisatiedoelstellingen en is er begrip wanneer er uiteindelijk toch besloten wordt om in te huren. Ook doelstellingen van vakbonden en ondernemingsraden worden zo bediend door onnodige verspilling te voorkomen en duurzame inzetbaarheid te faciliteren. De investering in het portaal is zo al snel terugverdiend.

Concrete oplossing

De digitale marktplaats en tegelijkertijd loopbaancentrum van Sollicity is een complete oplossing om wendbaar werken concreet vorm te geven. Het verzorgt een resultaatgericht en transparant werkaanbod, matchbaar inzicht in de persoonlijke profielen van medewerkers tezamen met een compleet administratief workflow systeem. Bekijk bovenstaand de video en verneem meer over wendbaar werken en de rol van ons systeem daarin.

Voordelen

 • Persoonlijk profiel van een medewerker matcht met opdrachten
 • Alle opdrachten in beeld met mail functionaliteiten
 • Profiel van de medewerker te verrijken met ervaring, expertise, kennis en talenten testen
 • Chat functionaliteit met de opdrachtgever
 • Workflow systeem ter ondersteuning werkzaamheden
 • Uitgebreide rapportage en analyses mogelijk
Meer weten?

Wil je meer weten over het “Wendbaar werken opdrachten portaal” of een van de andere diensten? Neem dan contact op.

FACTS

Levertijd
1 – 3 weken
Categorie
Portalen, Volgsystemen
Gebruikers
742
TAGS
wendbaar werken, opdrachten portaal, marktplaats, interne arbeidsmarkt, tests, duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling

Volg Sollicity!